La selecció d'Àustria ha aconseguit aquest diumenge la seva primera victòria en una fase final d'una Eurocopa (3-1) davant una inferior Macedònia del Nord que, liderada pel veterà GoranPadev, ha barallat l'empat fins al xiulet final.

Amb una graderia repleta de seguidors macedonis en l'estrena històrica en una gran competició, els d'Igor Angelovski han sortit al camp amb convicció i ganes de controlar la pilota davant una Àustria que ha presentat un esquema més defensiu de l'habitual.

Malgrat els esforços del combinat debutant, Àustria ha mostrat des de l'inici que el talent individual dels seus jugadors els permetia fer molt de mal amb centres llargs per als quals els defenses no tenien resposta.

Així és com ha arribat el primer gol del partit, Sabitzer i Lainer ha reviscut la seva connexió al RB Leipzig alemany amb un gran centre del primer que el segon ha rematat al fons de la xarxa amb una gran definició amb l'interior del peu.

Els de Angelovski han barallat, amb més cor que futbol, fins a l'últim minut per a gratar l'empat, però el talentós Arnautovic ha sentenciat el partit sobre el xiulet final després de regatejar al meta macedoni, Dimitrevski.