Patrik Shick, davanter de 25 anys de la selecció de la República Txeca, n'ha tingut prou amb un xut des del mig del camp contra Escòcia per fer-se un lloc als registres històrics de l'Eurocopa. El txec, amb una pilotada molt precisa des de gairebé 50 metres -45,5 exactament-, ha anotat el gol més llunyà de la història de la competició des que se'n porta un registre.

A la primera part, Shick ja havia anotat un gol, en aquest cas de cap, després d'una centrada del lateral dret Coufal, que ha permès a la seva selecció avançar-se en el marcador davant una Escòcia il·lusionada que tornava a la competició després de 25 anys sense poder accedir-hi.

Només començar la segona part, el minut 52, després d'un xut d'un jugador del conjunt escocès, Shick s'ha emportat un refús al mig del camp, i al primer toc, ha etzibat una canonada des de 45,5 metres, el més llunyà des que es comptabilitza. El potent xut del jugador del Bayer Leverkusen, ha agafat el porter rival, Marshall, molt avançat, que no ha pogut fer res per evitar el segon gol de la tarda. Una cosa és clara, el de Shick és ferm candidat al millor gol de l'Eurocopa 2021.