La selecció espanyola ha suat de valent el seu pas a quarts de final de l'Eurocopa després de superar en la pròrroga a Croàcia (3-5), en un partit al Parken Stadion de Copenhaguen en el qual els de Luis Enrique han remuntat el punt inicial dels balcànics després d'una jugada desafortunada i que Pasalic, a la pròrroga, ha condemnat al temps extra, on Morata i Oyarzabal han resolt.

Als 20 minuts de partit, el porter Unai Simón ha fallat en el control d'una passada enrere de 30 metres de Pedri i la pilota ha acabat entrant incomprensiblement a la porteria.

Ja en el 57, Azpilicueta ha enviat al fons de la xarxa un bon centre de Ferran Torres per posar-se per davant del partit.

No obstant això, un gol de Mislav Orsic en el minut 85 ha allargat el final de la trobada, i Mario Pasalic, ja en el descompte, ha forçat la pròrroga a la capital danesa.

Després d'una ocasió clara dels de Zlatko Dalic a l'inici del temps extra, Morata ha fet un xut que ha acabat a l'esquadra de la porteria i ha retornat l'esperança als espanyols (min.100), que han respirat quan Mikel Oyarzabal posava el definitiu 3-5 tres minuts després. Espanya s'enfrontarà divendres que ve (18.00 hores) a Sant Petersburg amb el guanyador de l'eliminatòria entre França i Suïssa.