Cristina Puig i Ballarà compta amb una llarga trajectòria a l’empresa Denso, a Sant Fruitós de Bages. Llicenciada en Filologia Anglesa, diplomada en Relacions Laborals i Executive Program Jo, Directiva a Esade, es va incorporar a Denso el 1993, després d’haver viscut dos anys al Japó. Va ocupar diferents càrrecs al departament de Recursos Humans fins el 2014, que es va traslladar a la seu europea del grup Denso a Amsterdam per desenvolupar diversos projectes d’àmbit regional i global. El 2018 es va reincorporar a Denso Barcelona, a Sant Fruitós, com a directora general de Recursos Humans, Seguretat, Salut i Medi Ambient. Actualment, continua al capdavant d’aquest departament.

Cristina Puig exposarà la seva experiència el dijous 21 d’octubre a l’eWoman. Serà una de les ponents d’un acte que té per objectiu donar a conèixer dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge.

La tercera edició d’eWoman Manresa es farà al teatre Kursaal, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui un eWoman amè i dinàmic. L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a www.ewoman.es/manresa.

La jornada, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica, l'impulsa CaixaBank, la patrocinen ICL, Agbar i l'Ajuntament de Manresa, i hi col·laboren Sensus Consultoria, FecunMed i Accessoris Manresa.