Dulcinea Meijide és directora de Desenvolupament Sostenible i Equitat d’Agbar. És enginyera industrial i ha completat la seva formació amb programes formatius en matèria ambiental, responsabilitat corporativa i lideratge. A Agbar ha assumit diferents funcions en l’àmbit d’operacions, liderant projectes relacionats amb l’anàlisi i la gestió d’informació operativa, així com impulsant accions i projectes en l’àmbit del desenvolupament sostenible.

Quin és el pla estratègic en matèria de sostenibilitat transversal de la companyia? Aquest i altres aspectes els posarà sobre la taula Dulcinea Mejide a la jornada eWoman, el dijous 21 d’octubre. Serà una de les ponents d’un acte que té per objectiu donar a conèixer dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge.

La tercera edició d’eWoman Manresa es farà al teatre Kursaal, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui un eWoman amè i dinàmic. L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a www.ewoman.es/manresa.

La jornada, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica, l'impulsa CaixaBank, la patrocinen ICL, Agbar i l'Ajuntament de Manresa, i hi col·laboren Sensus Consultoria, FecunMed i Accessoris Manresa.