Montse Ambrós (Sant Vicenç de Castellet, 1970) rebrà el proper dia 21 el premi eWoman a la trajectòria professional que atorga CaixaBank en el marc de la jornada eWoman que organitzaran al teatre Kursaal de Manresa Regió7 i Prensa Ibérica. Ambrós és gerent de les associacions dels polígons de Bufalvent, Pont Nou, Trullols i Els Dolors de Manresa. L’associació d’empresaris de Bufalvent, de la qual Ambrós fa prop de 30 anys que és gerent, va ser un projecte pioner a Catalunya.

El guardó l’ha decidit una comissió d’experts integrada per Anna Gasulla, tècnica de Desenvolupament Empresarial del CEDEM; Carlota Riera, directora de Desenvolupament Corporatiu a la FUB; Laura Sobrevias, delegada d’Acció a la Catalunya Central; Moritz Castejón, directora del centre d’Empreses de CaixaBank a Manresa; Marc Marcè, director de Regió7 i Jordi Molet, conseller delegat de Regió7.

L’objectiu de la jornada eWoman, que enguany arriba a la seva tercera edició a la capital del Bages, és exposar experiències de dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge. L’acte, conduït per la periodista de Regió7 Queralt Casals, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui una trobada amena i dinàmica. L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a www.ewoman.es/manresa. La jornada, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica, l’impulsa CaixaBank, la patrocinen ICL, Agbar i l’Ajuntament de Manresa, i hi col·laboren Sensus Consultoria, FecunMed i Accessoris Manresa.

Sis ponents (d'esquerra a dreta): Beatriz Álvarez de Lasarte (ICL), Meritxell Grima (CaixaBank), Montserrat Celades (FecunMed), Dulcinea Meijide (Agbar), Cristina Puig i Ballarà (Denso) i Maria Costa (L’Escairador). FOTOS DE REGIÓ7, ICL, CAIXABANK, FECUNMED, AGBAR, DENSO I ARXIU PARTICULAR

La benvinguda de la jornada anirà a càrrec de Cristina Cruz, regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement, a més de regidora de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Manresa. La primera ponència la protagonitzarà Cristina Puig i Ballarà, directora general de Recursos Humans, Seguretat, Salut i Medi Ambient de Denso. Llicenciada en Filologia Anglesa i diplomada en Relacions Laborals treballa a la planta santfruitosenca de Denso des del 1993. El 2014 es va traslladar a la seu europea del grup a Amsterdam per desenvolupar-hi projectes d’àmbit regional i global. El 2018 es va reincorporar a la planta de Denso al Bages amb el càrrec que ocupa actualment.

La seguirà a l’escenari Meritxell Grima, directora de Banca de Particulars de CaixaBank, càrrec que ostenta des del setembre del 2020. Formada en Administració i Direcció d’Empreses a la Pompeu Fabra, va ser especialista de risc de la territorial de Catalunya del 2016 al 2020.

La ginecòloga especialista en reproducció assistida Montserrat Celades intervindrà a continuació. Llicenciada en Medicina i Cirurgia General, és especialista en Ginecologia i Obstetrícia. Ha treballat a l’Hospital Clínic i també a l’Hospital de Mataró. Des de fa més de 15 anys forma part de l’equip de metges especialistes en reproducció del Centre de Reproducció Humana FecunMed | CCG Manresa.

Posteriorment intervindrà Dulcinea Meijide, directora de desenvolupament sostenible i equitat d’Agbar. Enginyera industrial, a Agbar ha assumit diferents funcions en l’àmbit d’operacions, i ha liderat projectes relacionats amb l’anàlisi i la gestió d’informació operativa, i ha impulsat accions i projectes en l’àmbit del desenvolupament sostenible.

La següent ponent serà Beatriz Álvarez, Sales & Customer Service Manager d’ICL. Llicenciada en Ciències Químiques, té formació en direcció comercial i en Customer Experience per Eada i Esade. Des de fa 8 anys, és la responsable de la comercialització de la producció de la minera ICL al Bages.

La darrera ponent serà Maria Costa, emprenedora i cofundadora del projecte agroalimentari L’Escairador. Integra associacions per generar complicitats i reforçar la imatge del Berguedà, especialment dels seus productors agroalimentaris. La jornada eWoman Manresa la clourà l’alcalde de la capital del Bages, Marc Aloy.