La doctora Montserrat Celades és ginecòloga especialista en reproducció assistida. Des del 1991 treballa a l’Hospital de Mataró, on és responsable de la unitat d’Endocrinologia Ginecològica i Reproducció Humana, i també de la unitat d’Histeroscòpia.

Fa més de quinze anys que la doctora Celades forma part de l’equip de metges especialistes del centre de reproducció humana FecunMed | CCG Manresa. També col·labora com a professora en cursos, escriu articles i participa com a ponent en jornades sobre menopausa, disfuncions ovulatòries, fertilitat i reproducció humana.

Montserrat Celades exposarà la seva trajectòria el dijous 21 d’octubre a l’eWoman. Serà una de les ponents d’un acte que té per objectiu donar a conèixer dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge.

La tercera edició d’eWoman Manresa es farà al teatre Kursaal, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui un eWoman amè i dinàmic. L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a www.ewoman.es/manresa.

La jornada, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica, l'impulsa CaixaBank, la patrocinen ICL, Agbar i l'Ajuntament de Manresa, i hi col·laboren Sensus Consultoria, FecunMed i Accessoris Manresa.