L’Espai Plana de l’Om de Manresa acull aquest matí, una nova edició de la jornada eWoman que organitzen Regió7 i Prensa Ibérica, amb el patrocini de CaixaBank, ICL, Agbar, la clínica de medicina estètica Patricia Correa i l’Ajuntament de Manresa. La jornada vol servir de motivació i inspiració i alhora pretén enfortir la imatge de la dona del territori mitjançant el coneixement de grans experiències sintetitzades en intervencions curtes amb l’objectiu que sigui una trobada amena i dinàmica. L’eWoman comprèn diverses ponències i l’entrega del premi eWoman Trajectòria Professional by Caixabank a l’administradora de l’empresa bagenca Inoxforma, Elvira Garcia, a més del lliurament dels guardons a l’Igualtat, a la presidenta del Centre d’Esports Manresa, i al Mèrit Esportiu, a la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich.

Compartir experiències professionals d’èxit que puguin ser motivadores és l’objectiu de l’eWoman | ARXIU/OSCAR BAYONA

La jornada començarà a 2/4 d’11, amb una obertura institucional a càrrec de Cristina Cruz Mas, tinenta d’alcalde d’Ocupació, Empresa i Coneixement i Feminismes i LGTBI de l‘Ajuntament de Manresa. Posteriorment se succeiran tres ponències a càrrec de Cristina Arnau (directora del departament de Secretaria Tècnica i Planificació de Negoci de CaixaBank), Elisa Ocón (responsable de Projectes de Transfrormació de la Direcció regional de Catalunya i Balears d’Agbar) i Anna Forch (enginyera de rampes i integrant del departament d’Operational and Excellence d’ICL), en què relataran la seva reeixida experiència professional perquè serveixi d’inspiració a les persones presents a l’acte.

L’eWoman està obert a tothom qui vulgui gaudir d’una jornada inspiradora | ARXIU/OSCAR BAYONA

A partir de les 11.25 h tindrà lloc una activitat de coaching que protagonitzaran els socis de la consultora barcelonina Cambyo, un equip especialitzat en liderar processos amb equips professionals per transformar-los en unitats d’alt rendiment. Posteriorment tindrà lloc el lliurament dels tres premis de la jornada. La matinal la clourà l’alcalde de Manresa, Marc Aloy.

L’eWoman Manresa pretén servir d’altaveu per mostrar els casos d’èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i lluita en diferents sectors professionals. La jornada està oberta a tothom qui vulgui gaudir d’una jornada inspiradora i compartir amb la resta d’assistents vivències i experiències personals i professionals.