El Barça Barçaafronta la sisena i última jornada del grup D de la Champions League Champions Leaguesense cap objectiu esportiu, ja que acabarà classificat per a vuitens com primer passi el que passi, mentre que l'Sporting de Portugal encara compta amb opcions en el partit al Camp Nou. Les possibilitats dels portuguesos només passen per guanyar i esperar el resultat del Juventus Torí.Horari i on veure el Barça - Sporting

L'últim partit de la fase de grups de la Champions League es disputarà aquest dimarts i l'horari serà a les 20.45h al Camp Nou. El xoc es podrà veure pel canal Bein Sports de la plataforma Movistar+. Si ho prefereixes i no pots disposar de la plataforma de pagament, el pots seguir en directe i minut a minut al web de Regió7.

Si vols ampliar la informació, llegeix la prèvia del Diari Regió7 a la secció FC Barcelona.

Amb els deures fets

En el cas d'empat de punts entre Juventus i Sporting (cas de què l'equip italià perdi i el portuguès empati al Camp Nou), seran els primers que acompanyaran al Barça; per tant, a l'equip portuguès només li val el triomf, i que estigui acompanyat d'un empat o derrota dels transalpins.

Al Barça, amb els deures fets, només li queda el prestigi de sumar un triomf, o no perdre, per mantenir la ratxa d'equip invicte des que es va posar en marxa tant LaLiga com la Champions League.

Messi no descansarà al Camp Nou. (EFE)

Sense centrals i sense Iniesta

El partit d'avui, en una altra nit que s'espera freda, al Barça se li presenta complicat en quan a confecció del seu eix defensiu, després de la recent lesió de Samuel Umtiti, i que Javier Mascherano encara no s'ha recuperat.

Així, la participació de Thomas Vermaelen es presenta com una solució per al tècnic Ernesto Valverde.

El capità blaugrana, Andrés Iniesta, es perdrà aquest partit per uns problemes musculars, en espera de si les molèsties no li impedeixen jugar el cap de setmana contra el Vila-real. Serà molt probablement en la línia del centre del camp on es puguin veure més rotacions per a aquest partit.Precedents favorables

El Barça juga amb les estadístiques a favor seu davant de l'equip portuguès, al qual va guanyar en el partit de Lisboa (0-1, gol en pròpia porta de Coates). Sempre l'ha vençut a la Lliga de Campions, mentre que l'Sporting mai ha guanyat a Espanya, amb vuit derrotes i tres empats.

Serà el tercer i últim partit del Barça al Camp Nou en la lligueta, després de dos triomfs: contra el Juventus (3-0) i a l'Olympiacos (3-1). El lateral portuguès Nélson Semedo està advertit de sanció.

Bas Dost, l'arma atacant de l'Sporting. (EFE)

Alineacions probables

Barça: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Vermaelen, Digne; Denis Suárez, Paulinho, André Gomes; Messi, Luis Suárez, Paco Alcácer.

Sporting: Patrício; Coentrão, Coates, Mathieu, Piccini; Podence, Bruno Fernandes, Carvalho; Gelson Martins, Acuña; Bas Dost.

Àrbitre: Craig Thomson (ESC).

Estadi: Camp Nou.

Horari: 20.45 hora local (19.45 gmt).

Televisió: Bein Sports