El FC Barcelona Lassa va anunciar ahir al vespre la destitució del tècnic Sito Alonso per culpa dels mals resultats de l'equip blaugrana, que és tercer a la lliga Endesa, a cinc victòries del líder Reial Madrid, i és tretzè a l'Eurolliga, a quatre victòries del Top 8, que dóna accés als quarts de final.

«Us informem que el FC Barcelona Lassa ha decidit posar fi al vincle contractual amb Sito Alonso. El club li desitja el millor, tant a nivell personal com professional, i agraeix la seva professionalitat i dedicació, tant en el treball relacionat amb el primer equip, com en el treball realitzat amb el bàsquet formatiu», deia el comunicat del club blaugrana.

El Barça també va informar que, «de manera interina», el relleu d'Alonso a la banqueta serà Alfred Julbe, fins ara entrenador del Barça Lassa B, rival de l'ICL Manresa a la LEB Or i amb qui el conjunt del Bages s'ha d'enfrontar d'aquí a dues jornades.

El veterà entrenador català té una bona experiència a l'ACB, sobretot al Joventut, amb el qual es va proclamar campió de la Copa del Rei la temporada 1996-97 i subcampió l'any següent. Ara, Julbe agafa les regnes d'un equip que té un rècord negatiu de 19 victòrias (12 a la lliga i 7 a l'Eurolliga) i 21 derrotes (7 a l'ACB i 14 a la competició continental).