El Celta és un equip que acostuma a posar les coses difícils al Barça i el partit d'aquest dimarts no ha estat l'excepció. Els d'Ernesto Valverde marxen de Balaídos amb 1 únic punt (1-1) en un matx que han disputat amb deu homes per l'expulsió de Sergi Robertoquan encara faltaven vint minuts pel final i guanyaven 1-2.

Amb Busquets, Piqué i Iniesta fora de la convocatòria i Messi a la banqueta, al Barça li ha costat arrancar, amb un inici de partit lent i sense domini. Però quan més pressionava el Celta, una genialitat de Dembélé ha fet pujar el 0-1 al marcador (min 35). Els gallecs no s'han arronsat i han continuat embalats per aconseguir l'empat un minut abans del descans, a càrrec de Jonny.

Messi ha sortit al terreny de joc al minut 59 i ha revolucionat el matx. L'equip ha passat a l'atac i Alcácer ha fet l'1-2 (min 63). Però 7 minuts després, Aspas s'ha escapat de tota la defensa i Sergi Roberto l'ha parat quan marxava sol cap a porteria, acció que l'àrbitre ha amonestat amb targeta vermella. El mateix Aspas, un malson per al Barça, ha marcat l'empat al 81.