El Barça ja coneix al seu rival de cara a les semifinals de Copa del Rei i aquest serà el Real Madrid. L'equip de Valverde s'enfrontarà als blancs en tres ocasions en un mes en el que es jugaran un lloc a la final de Copa que es disputarà el 25 de maig a l'estadi Benito Villamarín. El primer partit que enfrontarà a Barça i Madrid serà l'anada de Copa que es disputarà aquest dimecres 6 de febrer a les 21h al Camp Nou. El partit es podrà seguir en obert per tres canals: TV3, La1 i GOL. Recorda que pots seguir en directe el Barça-Madrid a través de la narració, minut a minut, que farà regió7.cat.

L'horari del Barça - Madrid

El partit es jugarà aquest dimecres a les 21:00h. Per altra banda, Betis i València, l'altra semifinal, s'enfrontaran dijous a la mateixa hora.

El Camp Nou, escenari del primer Barça - Madrid del 2019

El sorteig va deparar que l'anada de la semifinal es jugués al Camp Nou. Valverde intentarà aprofitar l'ambient que li brindaran els aficionats per emportar-se un bon resultat de cara al partit de tornada al Santiago Bernabéu.

Messi, la gran incògnita

MessiEl jugador argentí no s'ha entrenat amb els seus companys en l'últim entrenament i per tant ara mateix és dubte de cara al partit contra el Madrid. L'afició culer espera que el cop que es va donar en l'útim partit de lliga contra el València quedi en un no res i que pugui estar disponible per Valverde per enfrontar-se als blancs.

Què es pot esperar d'aquest Barça - Madrid?

L'anada de la semifinal de Copa del Rei arriba en un moment en que l'equip de Solari s'està retrobant amb el bon joc i els resultats mentre que el Barça arriba després d'aconseguir remuntar l'eliminatòria contra el Sevilla i treure un punt important davant del València. Tot i això, en un clàssic tot pot passar.