La música és un element essencial en tota festa. També a les Enramades. Més enllà de fer un recorregut pels carrers Enramats, Sallent proposa nombroses activitats culturals i lúdiques.

Musicalment, avui el concert de tarda i el ball de nit aniran a càr-rec de l’orquestra Selvatana. Demà, ball de nit amb Andreu Duet, i per al jovent, sessions de DJ Joesele Sanchez i DJ J. Garcia. Dissabte també hi haurà tria musical, d’una banda ball amb l’orquestra Moonlight, i d’altra banda, més sessions DJ amb 7irado i Alex Wayne. Diumenge, l’orquestra Venus oferirà el concert de tarda i més tard, el ball de nit de la revetlla de Sant Joan. Entremig, cantada d’havaneres amb el grup Els Pescadors de l’Escala.

A part, aquests dies petits i grans poden gaudir d’espectacles infantils, gegants, sardanes i ball d’escuma, entre d’altres. (Vegeu actes detallats i horaris a la pàgina web www.sallent.cat).

Les Enramades es clouran dimarts, 25 de juny, amb una trobada de balladors de les Balladetes a les 5 de la tarda al parc Pere Sallés. Seguidament, cercavila fins a la plaça Sant Bernat, on es faran les tradicionals Balladetes amb l’acompanyament musical de la xaranga Cal K Tremolin, formada per alumnes de l’escola de música Cal Moliner i la col·laboració de les escoles Torres Amat i Vedruna.

També dimarts, a les 9 del vespre, sopar d’Enramadors.