Les matines de diumenge són un dels esdeveniments més emblemàtics de la festa major de Súria. Els Geganters i Grallers del Poble Vell recorreran alguns carrers del poble per fer lluir els balls dels gegants als més matiners.

Pels que encara puguin estar una mica adormits, els Trabucaires del Tro Gros i la seva Galejada també portaran soroll al poble. A les deu del matí, un cop acabades les dues actuacions, se celebrarà la tradicional missa solemne de festa major a l'Església de Sant Cristòfol.

Després d'un matí tan animat, arribarà el moment del vermut de festa major, un dels actes que més èxit està tenint en les últimes edicions i que aquest any estarà presidit per un cava gran reserva Rovellats de l'any 2013 i el vermut procedent de la zona de Tarragona i Reus. La trobada tindrà lloc a les 13.00 h al Parc Municipal Macary i Viader i tindrà un cost de 5 euros.

Com a actuació cultural d'una entitat del poble tampoc es queda enrere la trobada castellera que es realitzarà dissabte a les 18.00 h a la Plaça de la Serradora. L'acte organitzat per la colla castellera Salats de Súria reunirà les colles Castellers del Riberal, Vailets de Gelida i els mateixos Salats de Súria que demostraran les seves habilitats i treball en equip per muntar i desmuntar els seus castells respectius.

El castell de focs de la nit de dilluns servirà com a culminació d'una festa major que no acabarà fins la nit de dimarts amb la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla Vila d'Olesa.