Monistrol de Montserrat enceta aquest dissabte, 20 de juliol, els actes previs de la festa major, que se celebrarà del 25 al 28 de juliol, amb propostes pensades perquè «hi participin petits i grans», apunta l'alcalde del municipi, Joan Miguel.

La programació segueix el mateix format que els últims anys, «amb una combinació d'actes d'oci que funciona bé» i que «convida a gaudir-ne».

Lo Pau de Ponts

Un dels actes destacats és l'actuació de Lo Pau de Ponts, el divendres 26 de juliol. El cantautor oferirà un espectacle d'humor musical amb cançons versionades i garrotins de temes variats. Després, taula rodona amb membres de l'antiga Ràdio Monistrol, que l'endemà punxaran música de la dècada del 1980.

A continuació, nit jove a la pista poliesportiva amb Sindéresis, DeNoche i Dj José Pozo.

La música tindrà un paper destacat a la festa major. Dissabte dia 27 amenitzarà el concert de tarda i el ball de nit Swing Latino. A la nit, Dj Iván Jiménez.

I diumenge 28 de juliol clourà la festa el quartet musical Aura.

Grallers i actes infantils

A part de balls i concerts, aquests dies es podrà tornar a gaudir d'actes que cada festa major tenen una bona acceptació: gegants, sardanes, bany nocturn, festa Holi, sardinada, correfoc i pernilada, entre d'altres.

Com a novetat, serà la primera vegada que es farà una cercavila de colles de grallers en el marc de la festa major. L'Engrallat es farà dissabte 27 a les 7 de la tarda.

I els més petits també trobaran el seu espai a la festa major, amb inflables aquàtics, festa de l'escuma i espectacle infantil amb Gil Rataplam. «Intentem que cada dia hi hagi com a mínim un acte per als més petits», explica l'alcalde, Joan Miguel.

Tots els actes, excepte la pernilada, són gratuïts. Consulta la programació aquí.