El Pont de Vilomara dona aquest divendres, 19 de juliol, el tret de sortida a quatre dies de festa major, amb propostes culturals i lúdiques. Fins dilluns, s'han programat una trentena d'actes per a tots els públics, entre els quals destaquen l'espectacle Barafoc d'aquest divendres a la nit i el concert de després amb el grup de versions El Club de las Muñecas com a cap de cartell. De teloners actuaran Niño Remedio y sus Compadres, i per tancar la nit, música amb Dj.

Com a novetat d'enguany, l'Ajuntament del Pont de Vilomara posa èmfasi en la gimcana amb proves a l'estil Humor Amarillo, que es farà demà a les 6 de la tarda al passeig de la Pau. Segons fonts del consistori, «estem molt contents de la participació que tindrà l'activitat i esperem que la gent s'ho passi bé». Hi ha unes 80 persones apuntades i avui encara hi ha temps per inscriure's, a l'ajuntament. Hi poden participar petits i grans, a partir dels 8 anys.

La programació es completa amb sardanes amb la cobla Genisenca, balls amb grups com Banda Sonora i Almas Gemelas, havaneres amb Oreig de Mar, exposicions de pintura i d'artesania, trobada de puntaires, cercavila amb els gegants i grallers i mostra de danses de l'Esbart Dansaire Vilomarenc, entre d'altres.

Tampoc no hi faltarà activitat infantil: tobogan gegant, correaigua, festa Holi i parc aquàtic. Propostes que de ben segur atrauran nombrosos nens i nenes. De fet, la quitxalla ja va poder gaudir de diverses activitats el cap de setmana passat. Va ser el primer tast de festa major i va tenir un bona acceptació. Després d'aquest aperitiu, aquesta tarda de divendres arrenquen els actes centrals de la festa major, que es clouran dilluns amb el piromusical de focs artificials.

L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort està convençut que la festa major serà un èxit i que els veïns del poble i de localitats de la comarca sortiran al carrer per participar en les propostes d'oci.

Consulta la programació aquí.