Guardiola de Berguedà s'endinsa de ple en la festa major amb música, oci, espectacles infantils i propostes esportives. La programació arrenca avui amb el pregó i la festa jove com a propostes destacades. El pregó d'enguany anirà a càrrec del periodista guardiolenc Jordi Pons, cap d'informació política de TV3.

I la nit d'avui farà vibrar el jovent amb correstasques i concert amb el grup La Banda del Coche Rojo, «una aposta potent per motivar públic de Guardiola i de fora», assegura el regidor de Festes, Marc Sensada. Comenta que a diferència dels últims anys, «s'ha canviat el format de la nit del divendres i enguany no només hi haurà música de DJ sinó també actuació d'un grup, en aquest cas de versions». Els DJ, però, no es deixen de banda, i avui tancarà la nit DJ Morde. Demà, dissabte, a partir de les 2 de la matinada, punxaran música Hecktor Mass (discjòquei de la discoteca Sutton de Barcelona) i DJ Weah.

I més música: altres actes destacats són el concert i el ball amb l'orquestra Costa Brava de demà al vespre i a la nit. (Consulteu horaris a la dreta).

A part de les propostes musicals, la Festa Major de Guardiola de Berguedà potencia les activitats infantils i familiars. L'espectacle de demà Rum rum, Trasto karts, amb Xip Xap, serà un dels plats forts, així com la tarda en família de diumenge, una novetat que inclou animació infantil amb Jaume Barri, concert amb El Kiwi i la Tropical Band i el musical El Petit Príncep, a càrrec de la companyia local Els Comediastres, que en van fer una representació dissabte passat i va tenir molt èxit.

Segons el regidor de Festes, Marc Sensada, «hem volgut ampliar i dinamitzar els actes per a nens i nenes i públic familiar, així com millorar la qualitat dels grups i espectacles que hem contractat per la festa major d'enguany». En aquest sentit, Sensada fa una crida a la participació: «Animo la gent del poble a sortir al carrer i gaudir de l'activitat lúdica i festiva». També agraeix a les entitats, col·lectius i persones a títol individual que s'impliquen en l'organització de la festa: «Molta gent col·labora i ajuda a fer gran i lluïda la Festa Major de Guardiola de Berguedà».