La Festa Major de la Coma i la Pedra i la del Port del Comte segueixen unides amb una programació d'actes que s'allargaran durant dues setmanes. Aquest any, el nou govern de la Coma i la Pedra vol aportar un nou aire a la festa municipal. «Tot i que com que som nous no hem tingut gaire temps de fer molts canvis, sí que hem apostat per obrir-nos als joves », comenta el regidor de Festes, Carles Puig. «Hem decidit portar DJ reconeguts per incentivar els joves a venir. D'aquesta manera, els farem sentir la festa com a pròpia, ja que són el futur de la localitat», comenta.

A partir de demà, dia 14 d'agost, la Coma es posarà les millors gales i es prepararà per a quatre dies de festa. Demà, dimecres, destaquen les activitats a la nit, hi haurà campionat de futbolí i la festa continuarà a la piscina a la nit (22.30 h). El segon dia de festa major hi haurà la tradicional batucada, que farà el recorregut des de la piscina fins a les fonts del Cardener, on es farà el 29è Sopar popular. Divendres, 16, s'iniciarà amb una missa en honor de sant Roc i benedicció del pa (12.00 h). La celebració continuarà amb el ball de tarda i nit amb Millenium Grup a la carpa i tancarà el dia el DJ Sergi Castaño, a la sala de la piscina. El dia fort, dissabte, hi haurà espectacles per a tothom, com la xocolatada infantil (18.00 h) i el DJ Luis de Frutos a la piscina (24.00 h)

La setmana vinent la celebració es trasllada al Port del Comte. La celebració tindrà el tret de sortida divendres vinent, dia 23. Els actes començaran amb la batucada pels carrers del Port del Comte. El dissabte 24 serà el dia més intens de la celebració. Entre els actes destaca la recepció de truites per al concurs de truites a la carpa (20 h) i el sopar de germanor al mateix espai (21 h). El diumenge 25 hi haurà un mercat de 2a mà al car-rer de l'Avet i una paella popular a la carpa. El dissabte 31 d'agost es presentarà a la sala de l'Avet l'obra Si em dones la mà, amb el grup ACR de Fals.