Després d'uns dies en què ja s'han fet unes quantes activitats, demà comença la Festa Major de Borredà. Seguint la tònica dels últims anys, la programació presenta actes per a gent de totes les edats i d'àmbits diferents, però els punts estrella del cartell són els concerts nocturns i el tradicional correfoc.

De cara al concert de dissabte a la nit, l'Associació Borredà de Festa ha apostat per Bemba Saoco com a actuació principal. Es tracta d'un grup sorgit a principi de l'any 2018 de les cendres de la banda 9son. Després de la publicació del seu primer i únic disc, Crújelo, que ha estat produït per Marc Par-rot, han fet actuacions per tot Catalunya al llard del darrer any. Fins i tot n'han fet en altres llocs de la Península, com ara el País Basc, i han viajat a altres països, com França.

El seu estil es basa en ritmes desenfrenats amb l'eix conductor de la música electrònica, però manté influències de la música catalana.

Una altra de les bandes que posaran cap per avall la plaça Major de Borredà serà Dalton Bang. Aquesta formació de versions es va crear amb l'únic objectiu que la gent que acudeix als seus concerts s'ho passi d'allò més bé. A més, és el grup on Miki Núnyez, l'últim representant d'Espanya a Eurovisió, va iniciar la seva carrera musical.

Aquestes dues actuacions no seran les úniques de les seves respectives nits. A Bemba Saoco l'acompanyarà dissabte la Banda del Coche Rojo i el DJ Xandri, mentre que Dalton Bang estaran acompanyats de Carles Xandri, Mon DJ i altre cop el DJ Xandri durant dimarts a la nit.

Un altre dels actes més esperats és el correfoc amb la Colla de Dimonis Socarrimats de Borredà, que tindrà un any més l'animació dels tabalers de La Malèfica del Coll. Com ja és tradició, aquest correfoc omplirà els carrers de la vila de música i d'un soroll atordidor des de la plaça Major fins al camp de futbol.

Els actes esportius també tenen una presència important en el programa de la festa major d'enguany, i és que aquest any es tornaran a viure les masterclass de zumba de divendres i dimarts, així com el també tradicional partit de futbol entre solters i casats de diumenge, la gimcana salvatge que tindrà lloc dilluns a la tarda al camp de futbol i el gran torneig de petanca.

Els més petits també tindran l'oportunitat de gaudir gràcies a la Xeringada i la festa d'escuma de colors i el nou tobogan aquàtic de 75 metres que es desplegarà dilluns al carrer Tarragona.