30 de agost de 2019
30.08.2019
FESTA MAJOR DE MANRESA

No hi ha excuses per quedar-se quiet

La programació conté un bon nombre de concerts i activitats musicals per viure la festa ballant

29.08.2019 | 23:50
La cobla La Principal de la Bisbal va tocar l'any passat a la plaça de Sant Domènec

El mapa visual de la festa major no estaria del tot complet si no hi hagués els nombrosos balls que omplen places i carrers al centre de la ciutat. L'oferta és, en aquest àmbit, força àmplia: des d'avui divendres fins dilluns, hi ha un munt de propostes per anar a escoltar música i ballar si ve de gust.

La doble actuació de demà, dissabte, de l'Orquestra La Principal de la Bisbal, a la plaça Porxada, és un dels plats forts de la programació. El grup empordanès oferirà un concert a les 19 h i un ball quatre hores més tard. Tot i que en l'anterior edició de la festa els músics de La Principal van tocar a Sant Domènec -perquè es va traslladar el concert d'Els Catarres al polígon dels Dolors i la cèntrica plaça quedava buida-, enguany retornen a la Porxada per convertir aquest espai en una pista de ball.

Una altra cita tradicional són els balls que organitzen el Bar Plaça i el Quiosc del Mig-Xaloc. Durant els quatre dies centrals de la festa, des d'avui divendres fins dilluns, a les terrasses de tots dos establiments hi haurà ball a partir de les 22 h amb Joan Vilandeny, Jordi Bruch, Josep Sáez i Jordi Soler, càrrec de Diesta Restauració.

El grup MiratJazz convida aquesta nit de divendres, a partir de les 22.30 h, a ballar swing a la plaça Europa. Una activitat participativa que busca la complicitat del públic, i que organitza l'entitat Bon Hop de Swing.

També té un alt component participatiu la sessió de ball de danses d'arreu del món que es farà dissabte a les 20 h a la plaça del Carme. Una bona oportunitat per submergir-se en la rica varietat de balls que es fan en diverses zones del planeta. La sessió es repetirà el diumenge, a les 18 h, en aquesta ocasió a la plaça Europa. L'organització és de Tradiball en dansa.

Dilluns, a les 12.30 h, a la terrassa del restaurant Passeig, la Cobla Ciutat de Girona protagonitzarà un concert-vermut. És una proposta del Grup Sardanista Nova Crida i Diesa Restauració. I de 18 a 21 h, a la plaça de Crist, balls en línia a càrrec de l'Associació de Country i Line Dance 7de Ball.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook