Berga

Dilluns, a les 12 h, davant de l’ajuntament, lectura del manifest. Organització: Ajuntament.

A les 13 h, a la plaça Europa, concentració i lectura del manifest. Organització: Consell Comarcal del Berguedà.

Capellades

Dilluns, a les 20 h, des de la plaça Àngel Guimerà i fins a la plaça Catalunya, marxa de torxes. A les 20.30 h, acte 25-N amb música de Susanna Basart.

Cercs

Dilluns, a les 17 h, a la sala polivalent. Taller d’atrapasomnis nadalenc. Organització: Ajuntament i Associació de Dones Pont de Raventí.

Guardiola de Berguedà

Dilluns, a les 18 h, al Cine Petit, exposició fotogràfica i xerrada: Jo vaig sobreviure a la violència masclista. Organització: Associació de Dones.

Manresa

Dilluns, durant tot el dia, a la Plana de l’Om, acció artística Sabates vermelles. A les 12 h, a la plaça Major, acte institucional contra les violències sexistes: lectura de manifestos, actuació musical i acció artística a càrrec de Laia Ribero i l’alumnat dels instituts Guillem Catà i Lluís de Peguera. A les 19 h, a la Plana de l’Om, acte de rebuig a la violència masclista amb actuacions artístiques de l’alumnat de batxillerat artístic de l’institut Lluís de Peguera.

Moià

Divendres, de 17 a 20 h, a l’espai jove La Pólvora, taller de pintura corporal a càrrec de Zinteta.

Dissabte, a les 20 h, a l’espai cultural Les Faixes, representació de l’obra de teatre Indòmita, a càrrec de la companyia Projecte Lilith. En acabar, fòrum.

Dilluns, a les 17 h, a la sala d’exposicions del Casal, lectura del manifest a càrrec d’alumnes de l’institut Moianès i inauguració de l’exposició Reivindic[ART] Artistes pels drets socials, a càrrec de Teresa Codina. A les 18 h, a la biblioteca 1 d’octubre, taller: Micromasclismes, què són?, a càrrec d’Antònia Guerrero, psicòloga i psicoterapeuta grupal, experta en gènere.

Navarcles

Dilluns, a les 12 h, a la plaça de la Vila, lectura del manifest.

Olvan

Dissabte, a les 11 h, a l’Ateneu, espectacle teatral infantil La Cenicienta que vull ser, de Dona Cançó.

Puigcerdà

Dilluns, a les 19 h, al Museu Cerdà, xerrada amb la participació de Francesc Aragüés, del grup d’atenció a la víctima dels Mossos d’Esquadra; Laura Dafis, del servei d’informació i atenció a les dones del Consell Comarcal de la Cerdanya; Juan Amaro, de l’Associació Cultural Nous Ciutadans de la Cerdanya; Adelita Herrera, de Bolivianos en la Cerdaña; i Nati Balada, de l’Associació de Dones de Cerdanya. Moderadora: Anna Pallé. Organització: Associació Dones de Cerdanya.

Puig-reig

Dilluns, a les 12.20 h, a l’institut, projecció del film Elena Universo, de Drac Màgic.

La Quar

Dilluns, a les 11 h, a l’ajuntament, concentració i lectura del manifest.

Sallent

Divendres, a les 18 h, a la biblioteca, hora del conte amb Clara Algaba i taller de construcció de titelles recilats.

Dissabte, d’11 a 13 h, a la plaça dels Arbres, muntatge d’un iceberg gegant i repartiment de llaços.

Dilluns, a les 20.30 h, a l’espai cultural Fàbrica Vella, concert Boleros de Celeste Alias i lectura del manifest.

Santa Maria d’Oló

Dissabte, a les 17.30 h, a l’Espai Hemalosa. Visualització de curts, cançons cantades pels alumnes de l’escola Sesmón, lectura del manifest i encesa d’espelmes. Hi haurà servei de barra. Organització: Col·lectiu de Dones.

Súria

Dissabte, de 17 a 18 h, xerrada: Feminisme interseccional com a autodefensa. A les 18 h, lectura del manifest a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Formació d’Adults, encesa d’espelmes i actuació musical d’alumnes de l’Escola Municipal de Música. A continuació, taller L’iceberg del masclisme i taller de pancartes. A les 19 h, actuació musical del grup Song Dealers. Tots els actes es faran a la Nau de Ca l’Agut.