Aquest dijous s'espera una jornada plena d'activitats de la Festa de la Llum de Manresa i aquí tens un llistat per no perdre't cap acte:

  • De 18.30 a 22 h, al centre històric, Jardins de Llum 2020: itinerari d'art, llum i aigua amb 28 propostes. Ho organitza: Taula d'Arts Visuals de la Catalunya Central i Ajuntament.
  • A les 19 h, trobada a l'oficina de turisme (plaça Major, 10), per a la visita guiada «La Llum de l'esplendor medieval», amb la il·luminació d'espelmes pel patrimoni medieval manresà. És gratuïta, però cal fer reserva prèvia. Informació i inscripcions: 93 878 40 90, www.manresaturisme.cat.
  • A les 19.15 h, a la Ben Plantada, recollida simbòlica de l'aigua de la Sèquia a càrrec del Club Atlètic Manresa.
  • A les 19.30 h, a la plaça Sant Domènec, arribada de la Llum portada pel Centre Excursionista de la Comarca del Bages i l'Aigua portada pel Club Atlètic Manresa per anar a l'església del Carme i a la plaça Infants.
  • A les 19.30 h, a la plaça Sant Domènec, L'encesa de la Nova Llum, els voluntaris amb espelmes participaran en un espectacle: «Desobediència, amb música, il·luminació i audiovisuals». És una proposta de Jo Jet i Maria Ribot coordinada per Òmnium Bages-Moianès, amb projeccions a les 20.15, 20.45 i 21.15 h.
  • A les 20 h, a l'església del Carme, «10è Misteri de la Llum», teatre litúrgic a semblança medieval, a partir d'una idea de Jueus de l'Aixada. A continuació, de la porta de l'església i fins a la plaça Europa i la plaça Infants, acció teatral amb l'arribada de la Llum i l'Aigua al monument de la Llum.