24 de febrer de 2020
24.02.2020

Avui se celebra el gruix d'actes més importants del Carnestoltes infantil

Al matí es faran totes les activitats exteriors i a la tarda l'acció es traslladarà a la Sala Polivalent

23.02.2020 | 23:43

Avui arriba el dia més esperat per als més petits de Solsona, el Carnaval infantil, en què es reproduiran gairebé tots els actes del programa del Carnaval solsoní en un sol dia. Al matí es faran els actes exteriors més destacats de la festa i a la tarda les activitats se centraran a la Sala Polivalent. Tot i això, alguns dels moments més característics del Carnaval es reservaran per a més endavant.

A dos quarts d'onze del matí començaran els actes de la jornada, amb la baixada d'autoritats, i mitja hora més tard hi haurà l'arribada del Carnestoltes al portal del Pont. Seguidament, i abans de dinar, es portarà a terme la pujada amb els Gegants Bojos, la bramada, el sermó i també els ballets.

A dos quarts de quatre de la tarda s'obriran les portes de la Sala Polivalent per tal que tots els nens i nenes puguin començar a entrar al recinte.

A un quart de cinc s'iniciarà el concurs de disfresses infantil, que tindrà la col·laboració del grup d'animació Pepsicolen.

El correfoc infantil començarà al portal del Castell i anirà a càrrec de les Banyetes de la Creu Alta de Sabadell.

La despenjada del ruc no tindrà lloc avui, sinó que es portarà a terme dimecres a dos quarts de sis de la tarda, abans que es despengi el ruc gran de la Torre de les Hores, a les 10 de la nit. Aquest acte posarà el punt final al cinquantè aniversari del Carnaval de Solsona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook