Els nens i nenes tenen cada dia de la Festa Major de Manresa una cita (o més d'una) al pati del Casino, on es concentrarà l'oferta pensada per a ells. L'osonenc Pep López, un referent dels espectacles infantils, encetarà avui les propostes amb Les increïbles històries del doctor Klüpper, que és el descobridor de l'elixir contra l'avorriment i oferirà contes i cançons basades en històries i preguntes inversemblants que es fan els infants. López, que ja va animar la festa major de l'any passat amb el ball de Folkids a Sant Domènec i que va veure estroncada la representació de l'espectacle Pirates, bruixots i altres bitxos al Conservatori just a l'inici del confinament, farà dues funcions de la seva proposta (a les 18 i a les 20 h).

La ració de demà serà doble: d'una banda, a les 18 h, el clown manresà Marcel Gros convidarà a gaudir de La Gran A... ventura, un muntatge còmic en el qual juga constantment amb els objectes i les paraules; i, de l'altra, a les 21.30 h, es projectarà la pel·lícula d'acció, aventura i fantasia Jumanji: The Next Level. Dissabte serà un dia per al circ amb la Cia Los Barlou, formada per tres habituals de l'escena circense catalana i que amb Set Up ofereixen humor amb malabars, monocicles i màgia. La companyia Xip Xap escenificarà diumenge amb titelles el conte clàssic Hamelí i dilluns serà el torn de la màgia amb el Mag Fèlix. Les propostes de dissabte, diumenge i dilluns tindran dues sessions (a les 18 i a les 20 h).

A més, diumenge (19 h), hi haurà música itinerant per la ciutat amb Pop per xics, que presentaran Els Superherois. Els cinc músics aniran sobre rodes i se'ls podrà veure des del carrer, finestres i balcons. I el Petit Cine Club organitza dilluns (19.15 h) la projecció de la pel·lícula La malvada guineu ferotge a l'auditori de la Plana de l'Om.