El repertori musical de la festa major és ampli tot i que enguany no es podrà gaudir com en altres edicions a causa de les restriccions sanitàries. Tot i així, la programació depara un seguit de concerts dels quals podran gaudir els afortunats que hagin pogut aconseguir invitació.

Avui al matí té lloc a l'Anònima un taller de percussió a càrrec de la Cia. Fun Dan Mondays, dirigit per Dan Arisa. Al vespre, a partir de les 20 h, i al pati de l'antiga fàbrica, els participants en aquest curset interpretaran l'espectacle Electropercu juntament amb els integrants de l'esmentada companyia artística i musical.

La segona cita a l'exterior del recinte fabril se celebrarà dissabte, a les 20 h, amb l'actuació del cantant David Uclé i la seva banda, formada per Paula Jiménez (teclats), Jan Bonet (guitarra), Àngel Sellarès (baix) i Gerard Perarnau (bateria). El grup publicarà el disc #Univers i interpretarà també cançons del seu proper àlbum. Una proposta de pop d'autor amb lletres autobiogràfiques i tornades encomanadisses que fan dels directes una trobada amb el públic enèrgica i emotiva.

L'Edna, la Yolanda i la Kathy són tres germanes que, quan pugen dalt de l'escenari com el trio The Sey Sisters, connecten amb el públic des de la música africana, el gospel i el soul i unes lletres en què defensen els drets humans i clamen contra les injustícies socials. La banda tocarà el dissabte a les 22.30 h al pati de l'Anònima, i cantaran els temes de Rise (2018), el seu darrer disc, i revisitaran els de Let Freedom Ring (2015), el seu àlbum de debut. Formada el 2006, la formació s'ha fet un nom en el panorama musical català.

La jornada dominical proposa un programa doble en l'aspecte musical amb els concerts de Red Hot Chili Covers i Suu, al pati de l'Anònima tots dos. A partir de les 20 h, serà el torn de la banda de tribut a Red Hot Chili Peppers, la carismàtica formació californiana de funk rock. El grup tocarà els temes més emblemàtics dels nord-americans fent un recorregut per la seva àmplia trajectòria. Posteriorment, a les 22.30 h, serà el torn de la cantautora Susana Ventura, coneguda com a Suu, que es va donar a conèixer a Instagram i a hores d'ara és una de les artistes més populars de l'escena catalana. La barcelonina presentarà el seu segon àlbum, Ventura, que va publicar a principi d'any i que aprofundeix en el seu so festiu i de mestissatge.

La darrera vetllada musical a l'Anònima es farà dilluns amb Laia Boixadós & The Blusers (20 h) i Judit Neddermann (22.30 h), que actuarà en format de trio. Tocarà, entre d'altres, els temes de Nua (2018).