27 de agost de 2020
27.08.2020
Regió7
FESTA MAJOR DE MANRESA 2020

Els actes que funcionin enguany es podrien mantenir en el futur

El canvi més important de la Festa Major de Manresa del 2020 no està en els actes que es faran, sinó en el format en què es duran a terme

26.08.2020 | 21:39
Els actes que funcionin enguany es podrien mantenir en el futur

Dissabte a les 22h els voltants del Palau Firal acolliran l'emissió de la pel·lícula Bohemian Rhapsody en format d'autocinema. Una novetat en el programa que, si té una bona acollida, es podria repetir en futures edicions. En aquest sentit, Joan Orriols, president de l'Associació Manresa de Festa, defensa que «la Festa Major de Manresa té una mena de llibre d'estil, però els llibres d'estil també estan pensats per rebre modificacions i evolucionar».

Els organitzadors asseguren que valoraran quins actes han funcionat millor aquest any per poder-los repescar en el futur, i posen esperances en l'acte inaugural. Orriols apunta que, malgrat fer-se amb poca gent, el pregó d'enguany «fugirà de l'estil institucional que ha tingut sempre» i afirma que té «l'esperança que en el futur es transformi en un pregó a l'estil de les Festes de Gràcia».

A hores d'ara encara no se sap en quin estat econòmic es trobarà l'Ajuntament de Manresa de cara a organitzar la propera festa major, però el que és evident és que la d'enguany serà recordada durant molt de temps. De fet, com tot l'any 2020.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit