La música tindrà especial rellevància a la cartellera de la Festa Major de Solsona amb una desena d'actuacions, entre les quals el concert solidari de demà a la tarda (vegeu desglossat).

Dilluns, l'Orfeó Nova Solsona interpretarà el cant de la Salve a la capella del Claustre, amb capacitat restringida per garantir les mesures de seguretat. De fet, a tots els espais queda limitada la capacitat; el públic ha d'estar assegut a les actuacions i els balls s'han transformat en concerts

Dimarts a la tarda, a la plaça del Consell Comarcal, es podrà gaudir d'una audició de sardanes. A la nit, a la del Camp, concert jove la Zarigüella i The Aguateques, un grup de Vilanova i la Geltrú amb un ampli repertori que abracen des del pop i disco dels anys setanta fins a l'electro llatí actual, l'ska, el rock, el funk i la rumba.

També dimarts a la nit, a la Sala Polivalent, concert La Chatta, una orquestra amb prop de vint anys sobre els escenaris que toca des de peces clàssiques de balls de saló fins a temes actuals i de moda.

Dimecres, 9 de setembre, la cobla-orquestra Montgrins amenitzarà tant el concert de la tarda com el de la nit, a la Sala Polivalent. Amb una llarga trajectòria i influenciada per la música americana, incorpora els instruments típics de les big bands com el saxo, el clarinet i el trombó de vares.

Dijous sonaran sardanes a la plaça del Consell Comarcal amb una audició de tarda-vespre a càr-rec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. A la nit, a la plaça de l'U d'Octubre, concert jove amb els grups The Tyets i Dalton Bang, un grup de versions terrassenc que oferirà cançons que van des dels hits dels anys 70 fins a la patxanga més actual. Per la seva banda, The Tyets és un dels grups emergents del moment, amb combinació d'estils urbans entre trap i reggaeton amb creacions pròpies inspirades en artistes de renom.

I també dijous a la nit, a la plaça del Camp, havaneres a càrrec de l'històric grup Port Bo, de Calella de Palafrugell. El seu repertori està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes i cançó catalana.