Sallent reinventa el Frikibingo i estrena per aquesta festa major el Frikinto, que es farà aquest dissabte. Amb aquesta proposta, els organitzadors volen recuperar l'esperit festiu i engrescador de les partides simultànies de quinto que es feien a diferents bars de Sallent a principi dels anys 90.

Han dissenyat per a l'ocasió un espectacle itinerant, el Frikinto, que tindrà parada a diferents punts de Sallent i a cada lloc es faran unes quantes partides de quinto, que es retransmetran en directe per Ràdio Sallent. D'aquesta manera, les persones que hi hagi als bars i restaurants de la vila podran jugar-hi simultàniament.

Els bars i restaurants de les places on farà parada el Frikinto oferiran gratuïtament als seus clients un cartró amb números i un grapat de blat de moro per poder jugar a les partides de quinto.

L'espectacle itinerant Frikinto es farà aquest dissabte. Arrencarà a 2/4 de 10 de la nit de la plaça Sant Antoni Maria Claret i seguirà per la plaça de la Pau, la plaça Catalunya i l'avinguda Pau Casals.

El regidor Diego Miranda valora positivament la iniciativa: «No es pot fer el Frikibingo perquè mou molta gent i seria incontrolable, però la idea del Frikinto també pot funcionar molt bé».