El sector de l'automoció és un dels protagonistes d'aquest cap de setmana a Igualada. Des d'aquest divendres a la tarda i fins diumenge, 16 concessionaris omplen la plaça de Cal Font amb una àmplia selecció de vehicles seminous, de marques diverses. L'Automercat és una oportunitat per trobar cotxes d'ocasió i km 0. «Els clients interessats a comprar un cotxe hi podran trobar ofertes molt interessants», comenta Francesc Pua, gerent de Servisimó, concessionari d'Igualada amb les marques Audi, Volkswagen i Skoda.

Servisimó tindrà presència a la fira mercat «com a empresa del territori que volem demostrar que hi ha moviment», remarca Francesc Pua. I afegeix que «ara més que mai hem de donar visibilitat i contribuir que l'activitat econòmica no pari». A més, «és una bona manera de promocionar i vendre les nostres marques». El sector de l'automoció ha patit les conseqüències de la crisi econòmica de la covid-19 amb l'aturada de l'activitat a la primavera, però a l'estiu «s'han reactivat les vendes de cotxes». El sector remunta.

Descomptes per als participants

L'automoció tindrà representació a la mostra d'aquest cap de setmana a Igualada. Amb l'objectiu de fomentar la participació, Fira d'Igualada ha donat bonificacions del 50% de descompte per als expositors de la Conca d'Òdena, i del 25% per als de la comarca de l'Anoia, gràcies a un acord amb l'Ajuntament d'Igualada, la Generalitat i la Diputació de Barcelona.