La Passió d'Olesa de Montserrat s'adapta a la situació actual marcada per la covid amb una aposta doble: incentivar que l'espectador vaig al teatre de La Passió d'Olesa i fer arribar La Passió a casa de la gent.

L'espectacle es representarà els dies 2, 11 i 18 d'abril. Totes les funcions seran, per primera vegada en horari de tarda (18.30 h). a més, s'emetran en streaming, és a dir en directe per Internet per mitjà d'una plataforma cultural online.

Serà una versió especial, de durada més reduïda i amb una dramatúrgia adaptada. La versió d'aquest 2021 tindrà una durada d'1h 15' aproximadament i sense entreactes. No hi podran ser presents les escenes multitudinàries, però s'ha adaptat la dramatúrgia per concentrar en l'espectacle els quadres més significatius i emotius, envoltats d'una posada en escena també renovada d'acord amb la versió d'aquest any. Alhora, els avanços tècnics que es v an incorporar al teatre l'any passat -i que no es van poder estrenar pel confinament- aportaran una major expressivitat tant pel que fa al so com als efectes de llum. Les projeccions digitals es mantindran com a complement de l'escenografia física, que aquest any serà més minimalista.

En aquesta ocasió, pujarà a l'escenari un espectacle diferent a l'habitual i únic. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web www.lapassio.cat.

Emissió online

Les representacions de La Passió d'Olesa es podran veure per primera vegada en streaming des de qualsevol lloc, amb subítols en castellà i anglès. S'ha fet l'aposta de fer arribar l'espectacle arreu per canals digitals perquè les persones que no puguin desplaçar-se al teatre també tinguin l'oportunitat de veure-la. L'accés a l'emissió per Internet es podrà adquirir des del web de La Passió d'Olesa.

La Passió d'Olesa de Montserrat és possible gràcies a l'esforç col·lectiu d'un poble que enguany es reinventa per mantenir viva la tradició i l'aposta per la cultura i el teatre. Malgrat no tothom podrà ser a l'escenari, l'esperit de l'entitat i de la seva gent se sobreposen a les circumstàncies per continuar endavant una història de gairebé 500 anys.