Arran d'una inspecció policial a l'establiment, els Mossos van trobar un embolcall amb marihuana en la jaqueta del primer detingut i, a l'interior de la botiga, van decomissar 21 grams de cocaïna, a banda d'haixix, que estava amagat en una altra capsa.

Els detinguts, David FR i Óscar ML, de 25 i 38 anys i veïns de Roquetes i Vinaròs, respectivament estan acusats d'un delicte contra la salut per tràfic de drogues.

La investigació dels Mossos s'havia iniciat dies abans, en sospitar que a l'establiment es venia tant haixix com cocaïna. Segons la versió policial, les sospites es van veure comprovades en una inspecció de l'establiment, per la Llei 1/92, amb el consentiment del seu responsable i la presència de dos testimonis. Els agents van trobar a la jaqueta del primer detingut un embolcall amb marihuana.

A banda, a l'interior de la botiga, amagat en una capsa de cartró, també es va poder decomissar 21 embolcalls de cocaïna, a banda d'haixix, que també estava amagat en una altra capsa. En altres caixes es van trobar més substàncies estupefaents, mentre que a la rebotiga hi havia també tres balances de precisió que van donar positiu en cocaïna, un cop analitzats els residus que encara contenien. En total, els agents van decomissar un total de 15 grams de cocaïna i més de 180 grams de marihuana, així com diners en metàl·lic i una llista de possibles compra-vendes de substàncies estupefaents.

Segons els Mossos, entre el primer detingut i el segon existeix una relació de traspàs del negoci. Tots dos van passar a disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa. Els Mossos també han reclamat el tancament de l'establiment donada la ubicació de l'establiment 'molt proper a l'IES del Ebre i just davant d'un casal d'avis'.