En aquesta ocasió, el foc només ha afectat el mobiliari de la planta. Segons els Bombers, l'incendi s'ha produït per causes que es desconeixen. La casa, situada al número 65 de la carretera de Santpedor, havia estat okupada fins al setembre passat. Després del primer incendi, els accessos hi van ser tapiats i s'hi va instal·lar una porta metàl·lica.

Aquest tercer foc ha començat cap a dos quarts de cinc de la matinada i el darrer vehicle dels Bombers ha marxat del lloc dels fets cap a un quart de deu del matí.

L'incendi de dimarts va afectar la segona planta de l'edifici, que actualment estava deshabitat. Set dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d'extinció. Les finestres i balcons de l'edifici s'havien tapiat després del primer foc, que hi va tenir lloc el setembre. A més de tapiar els accessos, també es va posar una nova porta metàl·lica per impedir que els okupes hi tornessin a entrar. Una porta que els Bombers van haver de serrar per poder accedir a l'interior de l'edifici per apagar el foc de dimarts.

El primer incendi s'hi va produir el mes de setembre, de forma accidental i tot i que la casa estava okupada, no es van haver de lamentar danys personals.