El remolc del camió es va desenganxar de la cabina i les plaques d’aglomerat que transportava van bolcar al mig de la carretera, fet que va provocar el tall de la via fins que una màquina les va poder retirar. Posteriorment es va obrir un pas alternatiu, per als dos sentits, mentre una grua intentava endur-se el vehicle. La circulació es va veure afectada durant tota la tarda i va provocar retencions importants.

El camioner accidentat va explicar que després de fer un revolt es va adonar que s’havia desenganxat el remolc. El conductor va pitjar el fre per intentar fer una maniobra i va ser llavors quan el mateix remolc, amb la velocitat que portava, va empènyer la cabina del vehicle a la cuneta. Per la seva banda, el remolc també va sortir, per davant de la cabina, de la carretera, i la majoria de fustes que duia van caure arreu de la calçada.

En l’accident, que va succeir al voltant de les 3 de la tarda, no hi va haver cap més vehicle implicat i el conductor del camió en va sortir totalment il·lès. Al cap d’uns minuts, dotacions dels bombers i dels Mossos d’Esquadra van acudir al lloc del sinistre per intentar pal·liar la situació.

Segons el cap de torn dels Mossos d’Esquadra de Solsona, Manel Ortega, aquest incident va obligar a tallar la circulació fins que una màquina, procedent de Solsona, va poder retirar l’aglomerat de la via. Un cop netejada la carretera es va obrir un pas alternatiu per als vehicles, que va provocar un circulació congestionada durant tota la tarda, mentre una grua de gran tonatge, vinguda des de Manresa, intentava retirar el vehicle accidentat.

Els Mossos van muntar rapidament un dispositiu per informar del tall als cotxes que venien d’ambdós sentits de la marxa. En el moment de l’accident, però, els agents no van poder desviar el trànsit, perquè l’únic pas alternatiu que hi havia només era apte per a turismes.

Per aquest motiu les retencions de vehicles van ser importants. Molts cotxes van optar per fer mitja volta, mentre que d’altres van esperar pacientment l’obertura de la carretera.