Tots els robatoris van ocórrer entre el 27 de novembre i el 3 de desembre sempre en horari nocturn i en una zona propera al carrer Alzina de Mollet del Vallès. El grup de joves detinguts, que tenen nombrosos antecedents policials, usaven un pis del mateix carrer Alzina de Mollet per guardar-hi tots els objectes que robaven.

Els detinguts són Antonio M. H. -de 20 anys, veí de Cerdanyola del Vallès, de nacionalitat espanyola i amb tres detencions prèvies-; Daniel S. T. -de 19 anys, veí de Mollet, de nacionalitat espanyola i amb 28 detencions prèvies-; Ivan M. B. -de 22 anys, veí de Mollet, de nacionalitat espanyola i amb nou detencions prèvies-; Antonio J. H. -de 19 anys, veí de Mollet, de nacionalitat espanyola i amb cinc detencions prèvies-; José Manuel N. G., de 20 anys, veí de Cerdanyola del Vallès, i de nacionalitat espanyola-; Joan G. B. -de 20 anys, veí de Mollet, de nacionalitat espanyola, i amb tretze detencions prèvies- i Khalid M, de 19 anys, veí de Badalona, i de nacionalitat paquistanesa.

Les detencions es van fer en col·laboració amb la Policial Local de Mollet i després d'entrar, amb ordre judicial, al domicili que tenien els joves a Mollet. Els agents hi van trobar material robat els dies d'abans i també va detenir cinc dels joves. Al llarg del mateix dia es va poder localitzar i detenir dos joves més relacionat amb els anteriors també a la ciutat de Mollet. Concretament, Khalid M. va ser detingut en l'escorcoll d'un locutori on es va trobar diversos ordinadors robats.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Mollet el divendres 19 de desembre.

Més detencions

Es dóna la circumstància que José Manuel N. G. i Antonio J. H. han estat detinguts conjuntament amb i Felipe M. D., de 22 anys, veí de Mollet, de nacionalitat espanyola i amb 40 detencions prèvies per un nou cas de robatori.

A dos quarts de tres de la matinada del dilluns 22 de desembre, agents dels mossos van rebre l'avís d'un robatori a un bar de la ciutat. En arribar al lloc de l'avís van veure diverses persones que fugien, dues en ciclomotor i una tercera corrent. Entre dues patrulles van aconseguir aturar els sospitosos que van quedar detinguts com a presumptes autors d'aquest darrer robatori amb força. Tots tres detinguts passaran a disposició el Jutjat de Guàrdia de Mollet tant aviat com s'acabin les diligències policials.