Segons han informat a Europa Press fonts del Cos Nacional de Policia de Cartagena, l'individu, que estava de baixa del seu lloc de treball en el moment dels fets, ha passat aquest matí a disposició del Jutjat Número 3 de Cartagena, que es troba de guàrdia, i es preveu que acabi de declarar a última hora del matí, quan es coneixerà la decisió del jutge.

Les mateixes fonts han confirmat la mort de la dona i la discussió prèvia que va mantenir la parella abans del succés, mentre que el detingut es trobava encara a la casa en el moment de l'arrest, que s'ha produït immediatament després dels fets.

En aquest sentit, han indicat que "es troba oberta una investigació encara, amb moltes dades amb els quals es pretén arribar a una conclusió posterior", i han precisat que "les circumstàncies en les quals s'ha produït la caiguda al buit són de les quals intentaran arribar a una conclusió".

Aquestes conclusions s'obtindran "una vegada acabat l'estudi tècnic de la policia Científica de la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Cartagena, juntament amb l'estudi que està fent amb la mèdic forense pel que fa als vestigis i mostres que s'han recollit".

Aquest informe tècnic final "pretendrà arribar a una suposada conclusió de com va ocórrer i què ha passat en concret", ha precisat. La investigació "està plenament oberta i no comptem amb cap versió que digui res en cap sentit i, de tota manera, s'hauria de constatar amb aquest informe. Cal tenir en compte que la policia va prendre unes declaracions i a vegades no coincideixen amb el que es pugui declarar al jutjat", ha conclòs.