L'accident del Prat del Llobregat es va produir ahir sobre les 18:47 hores, quan el cotxe en el qual circulaven dues persones per l'espigó d'aquesta localitat va caure al mar després de ser arrossegat per una onada.

Un dels ocupants va poder sortir del vehicle, encara que amb ferides de diversa consideració pels cops que s'hi havia produït, mentre que el cos de l'altra persona va ser trobat pels equips d'emergència que van intentar reanimar-lo sense èxit.

L'altre mort és el vigilant d'un magatzem que està al moll de Gregal de Barcelona, qui sobre les 04:12 s'ha vist sorprès per una forta onada, que l'ha arrossegat mar endins.

El seu cos ha estat localitzat més tard ja sense vida, segons que han informat fonts dels mossos d'Esquadra.

En els dos rescats han participat diverses dotacions de Mossos d'Esquadra, Bombers, serveis d'emergències mèdiques del SEM, la policia local i la policia portuària.

Aquestes dues víctimes mortals se sumen a la mort ahir d'un submarinista a Sant Andreu de Llaveneres (Barcelona), mort que s'atribueix també, segons els primers indicis, als efectes del fort onatge provocat pel temporal.