Els tres principals acusats per homicidi en grau de temptativa i un delicte d'incendi, han estat condemnats a penes que van dels 14 als 12 anys de presó; els altres set acusats, condemnat per homicidi en temptativa o amenaces a penes, de sis anys de presó a 8 mesos de multa, i els cinc restants han estat absolts. Tots tenen la prohibició d'aproximar-se a la víctima.

El tribunal ha condemnat Jordi Martínez Canovas, com a autor d'un delicte d'incendi en grau de temptativa a una pena de set anys de presó, juntament amb set anys i sis mesos menys un dia de presó com a responsable d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Per aquests mateixos càrrecs, Antonio Suárez Gorrera ha estat condemnat a sis anys i sis mesos menys un dia de presó per al primer delicte, i a set anys de presó per al segon esmentat anteriorment. El tercer condemnat per aquests mateixos càrrecs ha estat Raúl Roca Solaz, que ha estat penat amb sis anys de presó menys dos dies, i sis anys i sis mesos de presó menys un dia.

El tribunal també ha condemnat Isidre Cano González a sis anys de presó menys dos dies per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i a 720 euros de multa per un delicte d'amenaces. Jaime Juez Batllaure, per la seva banda, ha estat condemnat a cinc anys i quatre mesos de presó menys dos dies per un delicte d'homicida en grau de temptativa i a una multa de 546 euros per amenaces.

Així mateix, tots els joves esmentats anteriorment hauran d'indemnitzar a la víctima, amb 29.340 euros per les lesions patides i a 43.300 euros per les seqüeles. A més, Jordi Martínez, Antonio Suárez i Raúl Roca hauran de pagar els desperfectes que van ocasionar a l'habitatge de la víctima, després de llançar un artefacte incendiari i trencar el pany, per un import no superior a 690 euros.

Cinc joves condemnats per amenaces

Per altra banda, s'han condemnat a cinc joves més per amenaces. Javier Labella Velasco, Iván Herrerías López, Héctor Cócera i Aaron Iglesias Bahcero han estat condemnats amb penes de set mesos de presó mentre que José Antonio Milla Torres, a 720 euros de multa com a còmplice d'un delicte d'amenaces.

Finalment, s'han absolt a un total de cinc joves. Es tracta d'Aitor Rodríguez Canovas, José Pineda Muñoz, Jonattan Cruz Cárdenas i Javier Cirera Marín, per haver-se retirat l'acusació, i a Sandra Romero Gallardo, al no haver-hi proves contra ella.

El 14 de juny de l'any 2002 un grup de persones, la majoria amb la cara tapada, van agredir a Mustapha E. davant de casa seva a Sant Vicenç de Castellet, on hi vivien un grup de procedència magrebina. La víctima va rebre insults i cops, i va haver de ser operat dues vegades i amb dolors en un braç i al cap com a seqüeles. La víctima va ser agredida després que intentessin entrar a casa seva i hi tiressin un còctel Molotov.