Els Mossos d'Esquadra han detingut dos presumptes integrants d'una organització dedicada a robar en botigues de telefonia mòbil que havia sostret telèfons per valor de 68.000 euros. Els acusats, que han ingressat a presó provisional, havien comès robatoris en diverses ciutats, entre elles Igualada.

Als detinguts, de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià del Besos, se'ls acusa de tretze robatoris amb força en establiments comercials i pertinença a grup criminal, segons van informar ahir els Mossos.

La investigació es va iniciar el 6 de maig passat després d'un robatori amb força a un establiment de telefonia mòbil a Gavà, i després de detectar-se que s'havien produït robatoris en botigues de dues importants empreses de telefonia mòbil a Igualada, Sant Boi de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, Mollet, Badalona i Premià de Mar.

Els dos detinguts són considerats els caps d'un grup de sis persones, que acumulen en total 106 antecedents policials. Per aquest motiu, els Mossos no descarten més detencions.