Un tràiler amb matrícula francesa ha quedat atrapat aquest matí en un tram de la C-26, al terme municipal de Borredà, proper a la cruïlla amb la BV 4654. El vehicle, que circulava en direcció Berga, ha quedat encallat en un revolt molt tancat, entre les dues barreres protectores, rebentat alguna de les rodes.

Arran d'aquest incident, l'alcalde del municipi ha enviat una carta a la Direcció General de Carreteres per demanar que s'instal·lin senyals advertint que la via no és apte per a camions de gran tonatge ja que d'ençà que es va renovar i substituir les antigues tanques per les actuals, la calçada ha quedat més estreta i els conductors no n'estan informats. Segons el consistori, els camions, siguin de gran tonatge o normal, veuen sobre el mapa una carretera que els escurça el trajecte i agafen una carretera amb múltiples trampes, fins arribar prop del tram nou, de la C-26, ja a l´alçada de l´embassament de La Baells.

L'alcalde considera que és «de tot indispensable i urgent» que s'obligui als conductors a emprar altre rutes, per tal d'evitar «accidents amb greus conseqüències».