El Jutjat d'Instrucció número 4 de Manresa, en funcions de guàrdia, ha enviat a presó provisional el presumpte autor de les tres ganivetades que van ferir greument un jove, divendres a la nit a l'entorn del carrer de Santa Llúcia. Els altres tres nois que havien estat detinguts pels mateixos fets han quedat en llibertat amb càrrecs.

Es dóna el cas que dos detinguts ja havien estat arrestats a Manresa feia només dues setmanes, quan van fugir temeràriament de la policia, en una persecució en què van arribar a xocar contra un vehicle policial no logotipat. Després d'aquella detenció, el jutge els havia deixat en llibertat provisional.

L'agressió amb arma blanca va tenir lloc divendres a 1/4 d'11 de la nit, en un carreró proper al carrer de Santa Llúcia i a la Baixada dels Drets, al nucli antic de Manresa. Dos joves de nacionalitat marroquina van resultar ferits a ganivetades durant una baralla amb els acusats, quatre nois d'entre 17 i 19 anys d'edat de nacionalitat espanyola. El ferit més greu, de 24 anys, va rebre tres ganivetades, una de molt greu a la zona cardíaca. El noi va ser traslladat la mateixa nit a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ser intervingut quirúrgicament amb èxit. L'altre agredit va resultar ferit lleu.