L'accident i posterior incendi d'un tràiler carregat de carn a l'eix Transversal, dimarts al vespre al límit entre Sant Joan i Manresa, va mantenir tallat un dels dos carrils al llarg de tota la jornada d'ahir. A causa de l'impacte del vehicle contra la tanca de seguretat, aquesta va quedar malmesa, per la qual cosa es va haver de canviar-ne 48 metres. A l'hora de tancar edició, la carretera continuava tallada.

Les restes del camió i les peces d'espatlla de porc que transportava van quedar escampades tant per la carretera com pel marge del lateral. Van caldre dues grues i una excavadora per retirar-ho tot.

Les tasques es van allargar fins a 2/4 de 3 de la matinada de dimecres i, després de netejar la calçada, a les 3 s'obria un dels dos carrils de la carretera en sentit Vic. Des de llavors i durant tot el dia d'ahir, els operaris de carreteres es van dedicar a substituir 12 peces de tanques que mesuraven 48 metres en total. Les feines van resultar tan llargues perquè va ser necessari retirar, prèviament, totes les peces de la tanca deformada, que estaven ancorades a la calçada.