Un veí de Matadepera de 46 anys va resultar ferit greu, ahir al matí, en xocar contra un camió a Abrera. L'home va patir diverses fractures i va haver de ser traslladat en helicòpter pel SEM a l'Hospital de Bellvitge.

L'accident va tenir lloc poc abans de les 11 del matí a la carretera BV-1201, a la urbanització Can Villalba. Per causes que s'estan investigant, la moto, que circulava en sentit Olesa, va envair el sentit contrari i va impactar contra el camió, que anava en sentit Martorell. Com a conseqüència del xoc, el motorista va resultar ferit greu. Per la seva part, el camioner en va sortir il·lès. El sinistre va obligar a tallar completament la carretera durant una hora.

A la tarda, als volts de les 4, hi va haver un altre accident en què es van veure implicades dues motos. El sinistre va tenir lloc al quilòmetre 17 de la carretera L-401, al terme d'Odèn. Segons el SEM, dues motos van xocar. Un dels conductors, de 37 anys, va resultar ferit greu; mentre que l'altre, de 22, menys greu. Amb politraumatismes, el primer dels ferits va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, mentre que l'altre va ser evacuat en ambulància.