Els Mossos d'Esquadra van rebre ahir l'informe forense que revela que un veí de Manresa mort la setmana passada en un barranc proper a Viladordis va patir la caiguda de forma accidental, molt possiblement després de tenir un problema de salut. D'aquesta manera, l'autòpsia ha descartat altres causes com el suïcidi, que és una possibilitat que havia estat presa en consideració en el moment en què es van descobrir els fets.

L'accident, segons van explicar ahir els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, va tenir lloc dimarts de la setmana passada en una hora indeterminada de la tarda-vespre, a la zona de l'antiga gravera de Viladordis, en un terraplè format per diferents feixes a la vora de la riera de Sant Esteve, a prop del riu Llobregat, a cavall dels termes municipals de Manresa i Sant Fruitós de Bages.

L'home, Miguel Rodríguez Rodríguez, de 55 anys d'edat i veí de Manresa, solia acudir cada dia a passejar per la zona i habitualment s'asseia a prop d'aquest marge, mentre escoltava la ràdio. Segons van explicar ahir els Mossos d'Esquadra, l'autòpsia revela que, durant la tarda-vespre d'aquell dia, mentre es trobava en aquell indret, la víctima va patir un problema de salut, la causa del qual no ha transcendit, que va provocar que caigués accidentalment marge avall. L'home, segons les mateixes fonts, no va caure daltabaix del barranc, sinó que es va poder aturar en una petita feixa intermèdia. Tot i així, com a conseqüència dels cops que va patir durant la caiguda, el manresà va quedar inicialment ferit de forma molt greu.