La jornada de pluja d'ahir va ser especialment accidentada a l'eix del Llobregat, al Berguedà, on al llarg del dia es van registrar cinc accidents de trànsit, amb un balanç de dos ferits lleus i la resta d'implicats il·lesos, segons fonts dels Bombers de la Generalitat.

El primer accident va tenir lloc a 1/4 d'11 del matí al quilòmetre 112,5, al terme de la Nou de Berguedà, quan van xocar tres vehicles, sense que cap dels seus ocupants resultessin ferits.

Quatre hores més tard, a les 2 del migdia, un cotxe va sortir de la calçada a molt poca distància, al terme de Guardiola. En aquest cas, tampoc no hi va haver ferits.

Poc després, a 3 /4 de 3, dos cotxes van col·lidir al quilòmetre 107, davant de la tèrmica de Cercs. En aquest cas, una veïna de Bagà de 55 anys va resultar ferida lleu. Al mateix tram, a 2/4 de 6 de la tarda, es va accidentar un altre cotxe. Un noi de 23 anys de Sant Sadurní d'Anoia també va resultar ferit lleu.

El cinquè accident es va produir al tram d'autovia, a l'altura de Puig-reig, a la calçada en sentit nord, a les 7 de la tarda. Dos cotxes van col·lidir i van ocupar tota la calçada, qeu va quedar tallada. No hi va haver persones ferides.