Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys de Solsona i han denunciat un noi de 25 anys de la mateixa població per haver entrat a robar presumptament en un basar xinès. Els acusats, de nacionalitat espanyola, es van emportar objectes de l'interior de l'establiment que estaven valorats en uns 2.700 euros.

Els fets, segons van explicar ahir els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc la setmana passada, durant la nit del 19 al 20 d'agost, quan els lladres van accedir per la força a l'interior del comerç, que està situat a l'avinguda Cardenal Tarancón de la capital solsonina.

L'interior del local, segons fonts policials, estava tot regirat i el propietari va trobar a faltar diversos objectes. Amb la denúncia de la víctima, els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Solsona van iniciar una investigació que va concloure amb la detenció d'un noi de 18 anys i amb la imputació dels fets del jove de 26 anys. Les denúncies es van poder fer el mateix dia 20 d'agost.

Els Mossos d'Esquadra van localitzar el material sostret en el domicili d'un dels dos implicats en els fets. El detingut, amb diversos antecedents policials, després de declarar a la comissaria de Solsona, va ser citat a declarar pel jutge de la ciutat, igual que també ho va fer l'altre imputat. La investigació continua oberta i els Mossos d'Esquadra no descarten noves detencions.