Una veïna de 47 anys de Manresa, Vilma Susana B. S., de nacionalitat equatoriana, va resultar ferida molt greu ahir al matí en ser atropellada per un cotxe en un pas de vianants de Sant Fruitós de Bages. La víctima va picar de cap contra el terra després de ser desplaçada durant vint metres a sobre del capó del vehicle fins que la conductora va frenar.

L'accident, segons fonts policials i del SEM, va tenir lloc a 2/4 de 9 del matí al pas de vianants que hi ha situat a la cantonada de l'avinguda Jaume I amb el carrer Sant Maurici. Un cotxe Audi A6 que circulava per l'avinguda, en direcció a la sortida de la població, va envestir de ple la víctima, que estava creuant pel pas zebra.

Com a conseqüència de l'impacte, la vianant va anar a parar a sobre del capó del cotxe, i el vehicle la va desplaçar durant vint metres fins que la conductora va frenar-lo, a l'altura de la cruïlla amb el carrer Santiago Rusiñol. Aleshores, a causa de la frenada brusca, la víctima va sortir projectada dos metres endavant i va caure a terra. En la caiguda, va picar de cap contra l'asfalt, la qual cosa li va provocar un traumatisme cranioencefàlic molt greu. La conductora, veïna de Sant Fruitós de Bages, va sortir-ne il·lesa.