Els Mossos d'Esquadra han detingut un tercer membre del grup llatinoamericà que dilluns a la nit va assaltar un jove equatorià al seu pis de Manresa, al carrer Joan Pelfort. D'aquesta manera, ja són tres els detinguts per aquests fets, després que la mateixa nit els agents arrestessin dos dels acusats.

El tercer detingut és un jove també equatorià de 24 anys d'edat veí de Manresa. Un dels dos nois que van ser arrestats dilluns també era de nacionalitat equatoriana, mentre que l'altre era brasiler. Tots tres han estat imputats pels delictes de danys, amenaces i entrada a habitatge aliè. Els Mossos continuen la investigació per poder detenir els altres dos joves que presumptament haurien participat en els mateixos fets, segons la denúncia de la víctima.

L'assalt, tal com va publicar Regió7, va tenir lloc dilluns a les 10 de la nit al bloc número 3 del carrer Joan Pelfort, a la Sagrada Família, el bloc on viu la víctima, Carlos Enrique Montserrate. Segons els fets que va denunciar, un grup de cinc persones va intentar agredir-lo a ganivetades i, tot i que les va esquivar, finalment el van agredir lleument al braç amb una pistola elèctrica. Els atacants van resultar ferits en trencar el vidre de la porta d'entrada de l'edifici. Segons la víctima, feia una estona que s'havia discutit amb els agressors, que l'havien acusat de pegar la seva parella sentimental, la qual cosa ell nega. La noia va ser testimoni de l'atac i va patir una crisi nerviosa.