Dos veïns de Sallent de nacionalitat romanesa, matrimoni entre si, van morir ahir a la matinada en un accident de trànsit a Romania, just quan es desplaçaven a un aeroport per retornar a Catalunya. El seu fill, de 15 anys d'edat, va resultar ferit en el mateix accident. El conductor, un amic de la família que viu a Romania, també va perdre la vida.

Els fets, segons ha pogut saber Regió7, van tenir lloc diumenge a les 3 de la matinada, quan les víctimes s'adreçaven a l'aeroport de Iasi (Romania) després de quinze dies de vacances al seu país natal. Per causes que es desconeixen, el cotxe que conduïa l'amic de la família va sortir de la calçada i va impactar contra un arbre, a uns cent quilòmetres de l'aeroport.

Com a conseqüència de l'accident, van morir tres dels quatre ocupants del vehicle: el conductor i el matrimoni de Sallent, Dragos Calugaru, de 38 anys, i Brindusa Calugaru, també de 38 anys. El seu funeral serà dijous a Romania. El fill de la parella, Alex, de 15 anys, va ser l'únic supervivent i es troba ingressat fora de perill a l'hospital de Iasi.

La família feia sis anys que vivia a Sallent, on estava molt integrada. El fill estudia a l'institut de la població.