Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 1 d´abril, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Navarcles, com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb força interior de domicili.

Pels volts de les nou del matí del mateix dia 1 d´abril, el vigilant de la colònia Cal Vidal de Puig-Reig (Berguedà), va informar als mossos que hi havia la porta forçada d´un immoble deshabitat i que creia que hi havia algú a dins.

Quan els mossos van arribar al lloc van intentar entrar a l´edifici, però es van trobar que la porta d´accés, tot i està forçada, estava bloquejada per dins, fet que va fer pensar als agents que hi havia algú a l´interior.

Minuts després, els agents, juntament amb el vigilant de la colònia i el vigilant municipal de Puig-Reig, van poder entrar a dins per tal de fer recerca i van observar que faltaven canonades, aixetes, radiadors, cablejat, i altres elements metàl·lics.

En una sala de la casa van trobar diversos objectes preparats per emportar, i en el moment que van accedir a la terrassa van localitzar una persona amagada dalt d´un teulat de l´edifici, la qual va quedar detinguda com a presumpte autor d´un robatori amb força.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l´obligatorietat de presentar-se al jutjat quan sigui requerit.