La fiscalia demana tres anys de presó per a una anoienca acusada d'haver-se quedat irregularment més de 90.000 euros de l'empresa on treballava, a la Torre de Claramunt. La dona, Sílvia L. F., serà jutjada divendres de la setmana que ve a la secció vuitena de l'Audiència Provincial de Barcelona.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals, van tenir lloc entre els anys 2008 i 2011. L'acusada, que té antecedents penals, treballava per compte aliè en una empresa de la Torre de Claramunt, amb la categoria professional d'oficial de primera administrativa. Entre les seves tasques, havia d'ingressar als comptes bancaris de l'empresa les quantitats en efectiu o els xecs bancaris amb què pagaven els clients. Segons la fiscalia, però, entre els anys 2008 i 2011, l'anoienca no va ingressar tots els pagaments dels clients i es va acabar apropiant d'un total de 90.238,34 euros.

La fiscalia tipifica els fets com un delicte d'apropiació indeguda i demana per a la processada la pena de tres anys de presó i una multa de 3.600 euros. També reclama que retorni la totalitat dels diners apropiats a l'empresa.